Over MKM

Over Marian Kemink Makelaardij

In 2006 ben ik gestart met mijn eenvrouws-makelaarskantoor, nadat ik sinds 1992 via diverse NVM-kantoren in Tilburg ruime ervaring had opgebouwd met de verkoop, aankoop en taxatie van woningen.

De reden waarom ik in de makelaardij terecht ben gekomen komt voort uit interesse in wat mensen beweegt om bepaalde keuzes te maken. De combinatie van interesse in mensen, een drive om een zo goed mogelijke waarde/situatie in te schatten en een voorliefde voor styling waren voor mij de drijfveer om een eerste stap te nemen in de makelaardij.

Destijds heb ik vanwege deze interesse in wat mensen beweegt enige jaren psychologie gestudeerd. De opgedane kennis hierbij en mijn niet veranderde interesse in hoe ik mensen kan helpen heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik een eigen kantoor ben gestart. Door mijn eigen weg in te slaan kan ik u een service bieden waar ikzelf voor de volle 100 % achter kan staan, een service welke ikzelf ook graag zou willen krijgen.

Het geeft mij dan ook een goed gevoel dat ik u kan en mag begeleiden bij het nemen van een van de belangrijkste beslissingen in uw leven.

Wanneer u uiteindelijk uw nieuwe woning heeft gevonden hoop ik dat u kunt terugkijken op een naar wens verlopen periode.