Over Ons

Over Marian Kemink

Na ruime ervaring te hebben opgebouwd via diverse NVM-kantoren in Tilburg ben ik in 2006 gestart met mijn éénvrouwskantoor.

De reden waarom ik in de makelaardij terecht ben gekomen komt voort uit een combinatie van interesse in wat mensen beweegt om bepaalde keuzes te maken en interesse in huizen,  wonen, verkoopstyling in het algemeen. Dze combinatie was voor mij destijds de drijfveer om een eerste stap te zetten in de makelaardij.

Voordat ik in de makelaardij tercht kwam heb ik o.a. enkele jaren psychologie gestudeerd aan de KUB in Tilburg. De opgedane kennis en mijn interesse in het gedrag van mensen heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik een eigen kantoor ben gestart.
Door mijn eigen weg in te slaan kan ik namelijk een service bieden waar ikzelf voor de volle 100 % achter kan staan, een service welke ik zelf ook graag zou willen krijgen.

Het geeft mij dan ook een goed gevoel dat ik u kan en mag begeleiden bij het nemen van een van de belangrijkste beslissingen in uw leven.

Wanneer u uiteindelijk uw nieuwe woning heeft gevonden hoop ik dan ook dat u kunt terugkijken op een naar wens verlopen periode.