Aankoop


Advies en begeleiding bij aankoop van uw woning
 

Een huis kopen is voor veel mensen een spannende, emotionele gebeurtenis. Daarom is het ook zo belangrijk dat een onafhankelijke, niet emotioneel gebonden, maar wel deskundige partij uw belangen zo goed mogelijk behartigt. Vaak bent u zelf door uw enthousiasme bereid teveel te betalen. Dat is absoluut niet nodig!
 

Wie zich namelijk teveel laat leiden door emotie, verliest de realiteit uit het oog. Die realiteit wordt bepaald door factoren als vraagprijs, ligging, onderhoud en marktwaarde van de door u begeerde woning. Deskundigheid, persoonlijk advies en jarenlange ervaring zijn onmisbaar om die realiteit op waarde te kunnen schatten. Hiervoor bent u bij mij dan ook aan het juiste adres.
 

Door mijn deskundige, professionele betrokkenheid kan ik afstand nemen van uw emoties en een optimaal onderhandelingsresultaat bereiken. Prijs bepalen en onderzoek doen naar de kwaliteit van het huis en alle overige, van invloed zijnde factoren, is voor u geen dagelijkse kost, voor mij wel! 
 

De kosten voor een volledige begeleiding bij aankoop bedragen: € 1.000 (inclusief BTW). 
In de meeste situaties verdien ik deze kosten voor u ruimschoots terug!
Belt u mij gerust wanneer u meer wilt weten over wat een aankoopbegeleiding precies inhoudt.
 

Aankoopbezichtiging met waardeadvies
 

Wanneer u geen gebruik wilt maken van mijn aankoopbegeleiding dan kunt u eventueel kiezen voor een aankoopbezichtiging met waardeadvies. De kosten voor een waardeadvies en bezichtiging bedragen € 250 (incl. BTW).