Verkoop


Bemiddeling bij verkoop van uw woning
 

Het verkopen van uw huis is waarschijnlijk één van de grootste financiële transacties die u in uw leven doet. Daarnaast is het ook een gebeurtenis waar zowel u, als de koper sterk emotioneel bij betrokken zijn.
 

Iedere verkoper of koper van een woning heeft dan ook zijn of haar specifieke wensen en eisen. Omdat ik mij daar terdege van bewust ben, zal ik u tijdens mijn bemiddeling adviseren op een manier welke volledig aansluit op uw wensenpakket.
Deze persoonlijke benadering leidt ertoe dat ik samen met u de beste prijs, de beste koper én het beste resultaat bereik.
 

Het gaat echter niet alleen om het realiseren van de hoogst mogelijke prijs. Het gaat zeker ook om de manier waaróp die prijs wordt gerealiseerd. Gedurende het verkooptraject wilt u vooral dat alles goed en naar uw zin verloopt. U wilt goed op de hoogte worden gehouden over niet alleen de bezichtigingen maar ook over alle andere, relevante factoren.
Het voordeel dat ik als klein kantoor heb, is dat ik nog alle moeite kan en wil nemen om uw zorgen te ondervangen en rekening te houden met uw specifieke wensen.
 

De zorgen over de verkoop van uw woning kunt u met een gerust hart aan mij overlaten. Zodat u zich kunt richten op uw overige plannen...